Blog

Articolele și noutățile de pe blogul nostru sunt publicate pentru a ajuta utilizatorii noștri să își facă o idee corectă despre misiunea pe care încă de la începutul formării sale societatea ABELEXTEH SRL și-a asumat-o de a asigura servicii de dispecerat de curte, securitatea tehnică a instalațiilor cu responsabilitate materială sporită. Pe această pagină ne propunem să prezentăm observațiile noastre despre cum se dezvoltă activitatea de securitate în Moldova și în țările vecine și îndepărtate, care sunt cele mai noi tehnologii dezvoltate și utilizate de sistemele de securitate în domeniul serviciilor de dispecerizare la distanță, în implementarea inovativă a rețelelor radio cu acoperire locală și națională și multe altele, care, ca propuneri, oferă un progres tehnic la o cerere tehnică în creștere.

Ar trebui să existe un nou cluster în domeniul securității? Ne putem aștepta la o revoluție a mașinilor în curând? Care este factorul decisiv în organizarea serviciilor de securitate în curțile închise și în zonele adiacente ale întreprinderilor comerciale și industriale? Și, de asemenea, garantarea  siguranței tuturor cetățenilor, și mai ales a copiilor, atunci când este vorba de complexele de apartamente; echilibrarea justiției sociale în utilizarea proprietății colective sau a proprietății publice a curții.
Există o multitudine de probleme care pot apărea atunci când vă confruntați deja cu un risc de securitate. Intenționăm să vorbim despre acestea și despre multe altele pe blog.

Și știm că nu veți avea nicio îndoială în a face primul pas și a comanda servicii de monitorizare tehnologică și securitate tehnică de la agenția ABELEXTEH SRL.